Hotel Regencia
RESERVAR

Esdeveniments

Presentació


El toc de distinció.

Celebrar qualsevol tipus d’esdeveniment –tant de negocis com social– a les elegants sales de l’Hotel Colón, suposa beneficiar-se d’uns avantatges molt difícils de reunir en un sol espai.

Per exemple, les diferents superfícies de què consten i les múltiples possibilitats de configuració permeten adaptar-les a la mida de les seves necessitats concretes: convencions de vendes, reunions d’empresa, presentacions de productes, seminaris, conferències, rodes de premsa, actes socials i tota mena de còctels i banquets.

Pel que fa a l’equipament, estan dotades de les últimes tecnologies audiovisuals, així com de connexió Wi-Fi de banda ampla i un alt nivell de seguretat, tant individual com per a grups d’usuaris.

Quant a la situació, gaudeixen dels avantatges d’estar ubicades en ple centre històric de Barcelona, però perfectament comunicades, amb accessos fàcils i un amplíssim aparcament a només uns metres de l’hotel.

I un detall important: els grans finestrals de les sales deixen entrar –només si ho desitja, per descomptat– molta llum natural: la inigualable llum del Mediterrani.